loading...

четвъртък, 26 септември 2013 г.

Господа управляващи от общината, какво стана с достъпа до метрото

Господа управляващи от столична община и община "Искър", вече година и половина измъчвате и тормозите населението на квартал Дружба - 2 да ходи до метрото по кални партизански пътеки!
Обещахте нещо, дотук не свършихте абсолютно нищо. Есента вече идва и не се интересува, че кметове и общински съветници още не са се натуткали да решат въпроса. Това на снимката е модерната инфраструктура, която сте ни осигурили за подход към метрото от Цариградски комплекс. Другата пътечка предполагам е в още по-окаяно състояние. Като завалят дъждовете, пътечките съвсем се сговнясват, с извинение.

Затова ви моля, за да не газим в кал с децата си, поне на първо време да вземете да насипете въпросните пътечки с чакъл, за да не стават на локви, когато завали дъжд! Тази откъм ЦГК вече е наполовина насипана, при това с пари, които хората си извадиха от джоба. Ще бъдете ли така любезни да насипете с чакъл другата половина, която се пада откъм експоцентъра? Също така да вземете мерки за укрепване на другата пътечка откъм 221 блок. То е ясно, е я доживеем да направите стъпала, я не, ама поне чакъл да има, да не газим кал. Благодарим предварително.

Станил Йотов, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар