loading...

събота, 13 април 2024 г.

Стартира Футболна академия Дружба

Дружба ще има своя футболна академия. Тя ще бъде открита официално на 16-ти май от 08.00 ч. на футболното игрище до бензиностанция OMV.

Ето, какво написаха организаторите в съобщение до сайта на "Дружба" 2:

Футболна академия Дружба е създадена през април 2024г. с  цел да даде възможност на децата от източната част на София да спортуват.

"Искър“ е административен район в Столичната община. Наименуван е на река Искър, която протича в източната му част. Към 15 юни 2023 г. в района живеят над 89 019 души като една час от тях са деца, който към този момент нямат възможността да спортуват в близост до техните домове.
С появата на новосформираната академия Дружба всяко дете ще има шанса да се докосне до магията на футбола.

Локацията на базата за тренировки е позиционирана в  ж.к."Дружба", бул. "Цветан Лазаров", до бензиностанция "OMV", 1581 София.

Основната идея на академията е обучението на деца и запознаването им с основите на този вид спорт. Всяко дете обича да рита топка, да тича, да лудува, да се забавлява. Всичко това съчетано с дисциплина, координация и постоянство може да превърне всяко хлапе в един добър и смел играч на престижно ниво. Ето защо това са и нашите основни приоритети, към които се стремим винаги – Развитие – Обучение – Забавление!

Всички тренировки се извършват с предварително обявен седмичен/дневен график, като информация за дните и часовете на тренировката на Вашето дете ще получавате когато се присъедините в съответната Viber група след покана от нас и при изявен интерес за месечни тренировки.

Всяка тренировка е в рамките на 1 час, като първата половина се извършват интерактивни и разнообразни упражнения за загрявка и подготовка, а втората половина се разиграва футболен двубой между трениращите, разделени на отбори. С упражненията в първата част се стремим да съчетаем загрявка преди друбоя и опит за дисциплинарно отношение към спорта.

Периодично се организират двубои между футболна академия Дружба и отбори от други футболни детски школи, като не рядко се провеждат на различен терен. В частни случаи се заплаща допълнителна такса за двубоя, която е на стойност около 5лв. на дете за времето, в което използва съоражението/терена и протича футболния мач.

За да бъдем сигурни, че Вашето дете ще хареса спорта и ще се приобщи към обстановката, съотборниците си, а и към нас – треньорите, предлагаме първите 2 тренировки напълно безплатно! В случай, че Вие и малкия спортист проявите интерес към нашите услуги, и успеем да се докоснем до представите ви – може да се възползвате в дългосрочен план от предлаганите тренировки.
 
EТО И ПРОГРАМАТА: 

Няма коментари :

Публикуване на коментар