loading...

събота, 20 април 2024 г.

Заплашва ли ме служител на Столичния инспекторат, Куршумът май иска да ме стреля...

Новото лого на Столичен инспекторат

Ваш анонимен служител, който отказа да се представи, а само каза - Столичен инспекторат, ми се обади на 19.04.2024 г. в 14.32 часа от телефон с номер 0882 271 214 с цел първо да ме убеждава, че до блок 202 в жк. "Дружба" 2 няма контейнери, а след като ме попита къде живея и разбра, че не живея на въпросното място, се ядоса и почна да ми държи сметка, защо подавам сигнали извън моя блок. Попитах го дали трябва и от къде да си взема пълномощно за подаване на сигнали извън моя блок.

Вашият служител се държеше неадекватно и няма да се изненадам, ако е бил на забранени субстанции.
Почна да ескалира разговора и му казах, че съм на работа, и че не е удобно, и затворих.
Вашият служител въпреки това ми звънна след три минути, което още повече ме навежда на мисълта, че нещо нещата с него не са никак наред.
Обадих му се на същия телефон 0882 271 214 в 15.40 часа, а той вече откровено повишаваше тон беше неадекватен и като настоях да си каже име, фамилия и длъжност ми каза, "Аз съм КУРШУМА". Не знам от кога в Столичен инспекторат работят куршуми, патрони, калашници и други въоръжени сили.
Предполагам, че въпросният КУРШУМ е инспектор в район "Искър".

Предполагам, че Вашият служител се е ядосал, че трябва в петък да работи по мой сигнал, който съм подал преди месец. Знам, че е практика в петък служителите по районите да си тръгват още на обяд, но ще трябва да се примирите, че има и активни граждани, които са будни и петък на обяд за разлика от много инспектори на Столичния инспекторат. Не знам, от кога Столичния инспекторат ползва и мутри, но как да приема обръщението на Вашия служител? Той заплашва ли ме, подиграва ли се с мен, подиграва ли се със столичани и сигналите или се подиграва на безхаберието на самия Столичния инспекторат. Може и да иска да стреля по мен, като е КУРШУМ. Вие кажете...

След 15.40 съм провел разговори с Оперативен център на Столичен инспекторат, където съм казал всички подробности.
Знам, че е практика Столичния инспекторат да прикрива своите служители, но е хубаво и да се чуят тези разговори.

Настоявам да се издири лицето - КУРШУМА, за да го дам на съд, както и да търся отговорност по съдебен ред на Столичния инспекторат. 

Д-р Николай Георгиев, сигналът ми срещу КУРШУМА от Столичен инспекторат

Няма коментари :

Публикуване на коментар