loading...

неделя, 28 април 2024 г.

Нов сигна от Обществения съвет на Дружба 2, пълно безхаберие от страна на Столичен инспекторат

Обществения съвет на Дружба 2, продължава с активната си обществена дейност. Подаден е нов сигнал до Столичен инспекторат, като поне сега реагират адекватно.
ЕТО И СИГНАЛА

Разполагам със снимки и видео, което показва и доказва смесването на ЕГО и смесени битови отпадъци от служители на Титан-Изток.

Нарушението бе извършено на 09.50 часа на 27.04.2024г., както е видно от приложените снимки. Камионът е с рег. № CB 5472 CB.



Служители на Титан-Изток изхвърлиха ЕГО - кутии и строителни материали в контейнерите за смесени битови отпадъци срещу блок номер 219 в жк. "Дружба" 2, район "Искър". Веднага подадох сигнал на Оперативния център на Столичен инспекторат, но пак нямаше реакция от инспекторите на Столичен инспекторат - район "Искър", което вече станала тенденция. Моля, да бъде извършена проверка на действията и бездействията на инспекторите от район "Искър" - Столичен инспекторат.

Редно е да бъде съставен АУАН на фирма Титан-Изток, знам, че се ползват с покровителството на Столичния инспекторат, но при тези доказателства ще трябва да им съставите акт, пък после може пак да ги компенсирате с възлагането на безсмислена дейност платена от нас столичани.

Готов съм да стана свидетел при съставянето на АУАН. Готов съм да представя и видео материала.

Николай Георгиев, председател на Обществения съвет на Дружба 2


Няма коментари :

Публикуване на коментар