loading...

събота, 6 април 2024 г.

Рапърът Никежи и софийски инвеститори с иновативна идея за изграждане на Миньорски и Стоманолеярен тематичен парк

Рапърът Никежи със Софийски бизнесмени готови да направят първия Миньорски и Стоманолеярен тематичен атракционен парк в България.


Ето какво пише Никежи:

„Вярваме, че Перник задължително трябва да има миньорски стоманолеярен тематичен парк, който ще представлява увеселителен и исторически парк заради епичния тласък от Перник докарал просперитет на цяла България от железните ни мини и легендарния Стоманолеярен Завод.

В този дух сформирах екип от експерти и инвеститори като съм отправил днес уведомление за инвестиционно намерение до Бесттехника – Струма АД, Мини Перник АД, Община Перник, както и до софийски инвеститори.

Този парк ще служи за да запазим историята, както и да представим съвременна такава с нови преживявания, за което сме силно уверени и в социално икономическия потенциал на миньорски стоманолеярен тематичен парк.


Представяме си колко вълнуващо ще е да видим как първите миньори са живели, като в парка ще се видят дори активни миньори и металурзи, както и други персонажи от онази славна епоха. Предвиждаме да се отворят няколко стотин работни места с преживяване като на снимачна площадка.

Миньорски увеселителен парк със заведения, ролер костери, скейт рудник, има потенциал да стане топ дестинация в България. Предложена локация за миньорския парк е мястото където беше Стоманолеярния Завод, прочут като завод на заводите в България. Това място с историческа слава не трябва да бъде заличено, затова, почитаеми перничани каним и вас да се включете в това императивно пернишко и обещаващо начинание.

Почтително:
Никежи

Няма коментари :

Публикуване на коментар