loading...

петък, 16 декември 2016 г.

НАГЛОСТ: Затвориха с врата пътя между втора и първа част (ВИДЕО+СНИМКА)

Вече е поставена врата на пътя за Кауфланд в Дружба 2. Както преди десетина дена сайтът drujba2.blogspot.com писа, пътят между втора и първа част беше затворен от нагли мутри, които твърдяха, че са новите собственици на пътеката.
Обяснението на кмета Ивайло Цеков беше, че това е само ремонт на пътя, но тази врата не подкрепя неговите думи.

 ОЩЕ ПО ТЕМАТА: ИЗВЪНРЕДНО: Мутри затвориха пътя до Кауфланд в Дружба 2

7 коментара :

  1. Наглостта и лъжите нямат граници!
    Същите частници бяха поставили и плакати на Цецка Цачева и на ГЕРБ, а преди това и на Фандъкова и други гербери.
    ИЗВЪНРЕДНО: Мутри затвориха пътя до Кауфланд в Дружба 2

    http://drujba2.blogspot.bg/2016/12/blog-post_16.html

    ОтговорИзтриване
  2. Кажете му на г-н Ивайло Цеков да вземе да разкара колите от под моста на бул.Брюксел.Дане превръща квартала в сметище,че скоро ще е зад борда на Герб тогава ще има хурката...

    ОтговорИзтриване
  3. Попитайте го този ПЛОНДИР на кои раздава Общинските терени и апартаменти .Знае ли кое е как се стопанисва и от КОЙ.Ще му извадите Лайнените БАКИЙ.

    ОтговорИзтриване
  4. Преди да цопнат в близост Кауфланд това си беше права широка пътека, тръгваща в права посока от моста над тръбите до спирката на 204 .Вярно по средата на нищото, ама пък си я имаше, да не говорим,че и 3те обекта в близост са я изяли, малко или много...ако не ходите да ритате при плешивия собственик на обекта, би било добре, идва момента че може би съседната сграда също има пръст в изгражданета на оградата си върху пътеката

    ОтговорИзтриване
  5. Уф ф ф ф да ви пикам на софиянците! Съдирате се от проблеми и все се натискате в тази София! Как издържате?Затова и все се биете!

    ОтговорИзтриване
  6. По инициатива на граждани от Дружба 1 и 2 в район Искър нека да се съберем до пътеката, свързваща Дружба 1 с Кауфланд и Дружба 1 и да помогнем за отварянето на пътеката за да могат хората да минават спокойно по нея.

    https://www.facebook.com/events/642066249299680

    ОтговорИзтриване