loading...

петък, 16 декември 2016 г.

Дружба излиза на протест, по подобие на Младост

Ето го и заграждението
Все повече дружбенци се заканват да излезнат на протест срещу ширещата се строителна мафия в квартала. По подобие на съгражданите си от Младост, на живеещите в Дружба 2 им писна от наглите строежи. Последният случай е със затварянето на достъпа между втора и първа част. Както вече писа сайта на Дружба 2, беше отрязан достъпа на хиляди хора до Дружба 1, които сега ще трябва да обикалят половината квартал, за да стигнат до първа част и до Кауфланд.

Ето и част от мненията в социалната мрежа: 

Daniel Dobrev: Преди да цопнат в близост Кауфланд това си беше права широка пътека, тръгваща в права посока от моста над тръбите до спирката на 204 .Вярно по средата на нищото, ама пък си я имаше, да не говорим,че и 3те обекта в близост са я изяли, малко или много...ако не ходите да ритате при плешивия собственик на обекта, би било добре, идва момента че може би съседната сграда също има пръст в изгражданета на оградата си върху пътеката.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Иван Иванов: Кажете му на г-н Ивайло Цеков да вземе да разкара колите от под моста на бул.Брюксел.Дане превръща квартала в сметище,че скоро ще е зад борда на Герб тогава ще има хурката...

ВИДЕО И СНИМКА ОТ СКАНДАЛНОТО ЗАТВАРЯНЕ НА ДОСТЪПА ДО ПЪРВА ЧАСТ


1 коментар :

  1. Наглостта и лъжите нямат граници!
    Същите частници бяха поставили и плакати на Цецка Цачева и на ГЕРБ, а преди това и на Фандъкова и други гербери.
    ИЗВЪНРЕДНО: Мутри затвориха пътя до Кауфланд в Дружба 2
    http://drujba2.blogspot.bg/2016/12/blog-post_16.html

    ОтговорИзтриване