loading...

понеделник, 9 октомври 2023 г.

Инж. Николай Бендурски: Има възможност за изграждане на иновативен парк "Дружба" 2

В горичката край нашия квартал "Дружба" 2, има възможност и трябва да се направи иновативен парк с името "Дружба" 2. Той ще бъде от голяма полза не само за дружбенци, но и за всички софиянци, заяви инж. Николай Бендурски, кандидат за кмет на район "Искър" от партия "Има такъв народ".

През години там сме свидетели на незаконна сеч, вместо местната администрация да вземе мерки и да направи модерен парк, нещо, което е крайно наложително за района. Необходимо е да се направят велоалеи за колоездачи, детски съоръжения за игра, специализирани площадки за разхождане на кучета, алеи за разхождане и тичане, места за кросфитнес. Разбира се трябва да се монтират камери за видеонаблюдение и осветление, захранващо се от слънчевите лъчи, заяви Николай Бендурски.

"Не трябва да забравяме, че пътният възел до горичката, а именно улица "Димитър Пешев" е в плачебно състояние, а това нещо ще се промени, ако стана кмет на район "Искър". Трябва цялостен ремонт, а не кърпене на парче или традиционният ремонт на ремонта. Нещата са наложителни, защото кръстовището на Горублянско ханче не може да поеме рационално все по-нарастващия трафик", каза още Бендурски.

Той допълни, че е необходимо тази и други важни теми за жителите на район "Искър" да се поставят на местни референдуми.

Може да подкрепим Николай Бендурски за кмет на район "Искър", като гласуваме с бюлетина 21 (партия ИТН) и преференция за общински съветник с №122.

3 коментара :

  1. Iskam I az nai posle da se napravi ne6to za Drujba 2 .Pred blok 416 sa i led,z koreni ot durvoto sa illegality na trotoara.Vuzrastni

    ОтговорИзтриване
  2. Vuzrastni Hora neprekusnato padat,a I deza.Naputekata za spirkata e mnogo mrusno I niama osvetlenie!

    ОтговорИзтриване
  3. Ще гласувам за вас! Надявам се под името иновативен парк да имате в предвид обществен зелен парк, а не бизнес парк! Освен това главен приоритет трябва да са ви инфраструктурата в дружба!!! Всички тротуари са в плачевно състояние( разбити, не равни, асфалта се рони там където го има, "краищата" не са снижени и не отговарят на елементарни норми). Няма места за паркиране.., коли и камиони паркират по тротуарите! Инвалиди, възрастни и майки с малки деца не могат да се предвижват!

    ОтговорИзтриване