loading...

събота, 30 септември 2023 г.

Лъжите на ПП-ДБ в район "Искър" и техният кандидат за кмет

От коалиционната Сглобка в лицето на ПП-ДБ се разпространяват откровени лъжи в район "Искър".

НЕкоалицията ни предлага за кандидат кмет за район "Искър" човек, който е твърде далеч от проблемите на квартала. Някакси случайно наетите PR специалисти пропускат да кажат, че кандидатът Ясен Русев е роден в Русе и е дошъл в "Дружба" 1, едва като студент и то след визита във Варна и Виена. 

Няма лошо, но този факт трябва да е публично оповестен, а не да има замитане под парапетното килимче на Сглобката. 


Във видео на партия Спаси София, което го представя се казва, че кара колата си по същите разбити улици, както и дружбенци, но никой не казва, че младостта му е преминала далеч от "Дружба" и район "Искър". Този факт дори е пропуснат в официалната му визитка, която Спаси София разпространява. 

За неговата младост обаче може да научим от бизнес начинанията му. Във видео в Youtube, където Ясен Русев е промотиран, като успешен бизнесмен е посочено следното: от Русе - завършва английската гимназия в града, след това учи във Варна, живее и работи във Виена и се установява в София. 

Тоест Русев е свързан най-вече с Русе, а чак след това с Варна и Виена, докато най-накрая дойде ред и за "Дружба".

Жителите на район "Искър" трябва да имат право на информирано решение и такива прикривания на истини не са в техен интерес!

Отделно от това от НЕкоалицията са твърде далеч от проблемите на район "Искър". На първите си предизборни срещи участниците в сглобката се чудеха, какви са проблемите за решаване пред дружбенци, събираха се хора от други квартали, а се правеха снимки с послания, че това са дружбенци. Малко на нагласено фото приличаше цялата тази кампания, нещо което не е чуждо на ПП-ДБ.

Силата е в Истината и с нея не трябва да се прави компромис!

Нека кампанията да бъде честна, отговорна и достойна!

4 коментара :

  1. Не можете ли да си правите кампания без да нападате конкуренцията и да ги наричате лъжчи.По позитивно!

    ОтговорИзтриване
  2. Истинското лице на Продължаваме Подмяната.

    ОтговорИзтриване