loading...

неделя, 19 януари 2020 г.

Замразени мишки в пилешките хапки на "Кауфланд"

Потребители алармираха във Фейсбук за наличието на замразени мишки в пилешките хапки продавани от немската верига "Кауфланд". На снимката ясно се вижда гризача попаднал в хранителните продукти на хипермаркета. 

Това далеч не е първото оплакване от качеството на продуктите продавани от "Кауфланд". Отделно от това често се случва да се поставя етикет с намаление, а когато клиентът отиде до касата се оказва, че обявената по-ниска цена не съществува, а се плаща по старата. 


20 коментара :

  1. Какво търсите в магазина Кауфланд вина, вие нима не знаете, че не те пакетират стоките, вина има доставчика. Ама наистина народа не знае или не разбира какво се случва. Вие дори не се замисляте, просто си споделяте и коментирате, без да имате и най-малката представа, тц тц тц тц тц

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Но все пак някой ги нарежда в крайна сметка !

      Изтриване
    2. добре....реагирате, че вината е в доставчика, но наистина ли смятате, че тези, които ги предлагат за продажба във витрината нямат вина???

      Изтриване
    3. А някой от вас да е видял касов бон от Кауфланд на някоя от снимките?

      Изтриване
    4. Според мен единственото спасение са здраве е теглите една маина и отивате в едно село сопствено производство на всичко трудно а еми ще се скапваме

      Изтриване
    5. Мишока е разказал плика и си е хапвал,не е бил пакетиран

      Изтриване
    6. уважаеми,самите магазини КАУФЛАНД,ЛИДЛ,БИЛЛА имат и си плащат на така нареченият -Входящ контрол.Отделно имат екипи са HASP контрол и одити които правят своевременно по фирмите доставчици и производители!Вината си е тяхна за допуснатите грешки!

      Изтриване
  2. Ужас. Пълен ужас. Няма да стъпя повече в магазин на Кауфланд . Ето това е, доверявайте се на немците още ... Трябва да купуваме само българска стока , нищо, че и тя малко куца, но отиваш и си купуваш месо от човек, който се е грижил за животното, но ние винаги гледаме бързия и лесен начин, който също по-лесно може да ни убие. ВНИМАВАЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ДОБРЕ СТОКАТА ПРЕДИ ДА КУПУВАТЕ , отнася се за госпожата снимала мишката. Как няма да видиш тая мишка :Д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами видяла я е....нали я е снимала :)

      Изтриване
    2. Слава на Бога - никога не съм била в "Кауфланд" - Амин!

      Изтриване
  3. ДОКАЗАНО: Кауфланд Ви лъже (СНИМКИ)

    https://drujba2.blogspot.com/2019/10/blog-post_26.html

    ОтговорИзтриване
  4. Защо пак ли Кауфланд. Виновна е фирмата производител.

    ОтговорИзтриване
  5. Както обикновено става в България, всички се занимават с последствията и никой не пита за причините, а именно
    КАК Е ВЛЯЗЛА ТАЗИ МИШКА В ПАКЕТА И ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, НИКОЙ ОТ ФИРМА "САМИ М" НЕ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ?????
    ---Онзи, който сортира хапките?
    ----Онзи, който запечатва пакета?
    -----Онзи, който слага етикета на пакета?
    -----Онзи, който е проверил какво слиза от лентата?
    -----Онзи, който е слагал пакетите в кашона?
    До сега по темата, чета един и същи въпрос :
    "Защо онзи, който е зареждал фризера в" Кауфланд " не е видял какво зарежда?"
    Значи всички живо се интересуват от това защо ЕДИН служител не си е свършил работата и на никой не му идва на ум да запита къде са спали ОНЕЗИ ПЕТИМА преди него!!!
    Не съм пристрастна към веригата, но този пакет можеше да попадне във всеки един магазин, без значение дали е кварталната бакалия или хипермаркета.

    ОтговорИзтриване
  6. Така е,защо всички плюеме търговците,а не производителите

    ОтговорИзтриване
  7. Нещо плика ми изглежда отворен. Така няма да мине номерът. Колкото и да не ги харесвам, ви казвам, че няма как да докажете, че вие не сте я сложили вътре. Трябваше с опакования плик в БАБХ.

    ОтговорИзтриване
  8. Аз мисля че от където го пакетират имат вина.Стокатае е замразена няма как да влезе мишка да яде.Всичко е от производителите.Вината е в Кауфланд.За мен това е плюене и някой яко му се плаща за злобата която се разпространява.

    ОтговорИзтриване
  9. Давайте да затворят хипермаркетите и да си пазаруваме само от квартални бакалийки??? Със 100% надценка😁

    ОтговорИзтриване
  10. Чудя се на акъла на някой хора дето пишат ей такива тъпи постове! Имам предвид Автора на тази измислена статия! Аз винаги и само и единствено пазарувам от Кауфлана и от Лидл, но главно от този и никога абсолютно никога не съм попадал на абсолютно нищо което е писано и изписано за тази верига евтини магазини в няколко различни Държави! Просто и ясно е кой и защо ги измисля и пише тея от глупави по-глупави и тъпи постове, но нищо нека си пишат, а аз продължавам да си пазарувам от Кауфланд пък ще се надявам да не открия нищо нередно в някой от продуктите които продава веригата! Но на някой явно кварталното магазинче му е в опасна близост до някой от магазините на Кауфланд и му е замрял бизнеса, защото купува от там и препродава, а след това имало "Мишки" пишки и тем подобни! Някое човешко Лайно няма ли някой да е открил в продуктите на веригата!?

    ОтговорИзтриване
  11. Чуда се вече кога ли ще се оправи тази държава?!?! Защото всеки божи ден се случват все отвратителни неща

    ОтговорИзтриване
  12. glyposti . snimkata e prepravena . miwka vav xladilnika ok . i da e da kajem . vsi4ko drygo deto pazaryvate kakvo mislite 4e e ximi4eski 4isto ? em ne e rabotia 19 godini po zavodi tyk v garcia i znam .kypyvaw marmelad kakvo iadew znaew li i nai koliamata firma da e plodove deto sa razvaleni deto nito se 4istiat minavat prez blendera i stavat marmalad. smokini miwkite igraiat xoro varxy tiax paketirame g oba4e i izlizat iznos i se prodavat skapo domaten sosdeto ti razvarzva racete izgnili domati vsi4ko na mylti i koytiika i gotvi ti domaten sos ax ne govorim za lykanki krenvirwi salami deto iadem i kokkali i kosmi vsi4ko poneje ne s xvarlia niwto . kafe piew i ti zaresfa pro4ete li na kytiata kakvi sastavki ima ne nikoga ne pro4ete znaew li 4e vav taka obi4anoto kafence deto vdiga edin kaimak xybav slagat izgnili smokini deto ne gi iadat nito jivotnite ? ne go znaew no te marzi da xodiw da kypiw na zarna da go smeliw i si koypyvaw paketa e vkysno d ti e. kolko mnogo drygi newta v zavodite deto proizvewjdat kakvo mislite 4e vsi4ko e ok koi se zanmava da vidi dali ima miwok ili xlebarka i ako mine prez majinata wte go razberew li ne . samo tezi deto sme rabotili po takiva zavodi znaeme kakvo stava i ne kypyvame takiva prodykti . miwoka vav xapkite slojen e zawtoto si li4i . i slijen da ne bewe nito parvia nito poslednia wte e . az karfiol kypix ot pazara ot proizvodidel predi niakolko mesa i kogato go razriazax v kawti da go zgotvia me pozdravi edna zmia oxia i kazvat tyk v garcia det ako se yly4i 10 minytki imaw jivot ako ne yspeew da ti slojat injekciata ia si predstavi i az jivea 40 minyti do po blizkata bolnica . dobre 4e spewe i 4e imax svetec . prosto iskam da kaja 4e ne e vinoven magazina vinovni sa proizvoditelite. magazina kypoyva i prodava i lid po prinvcip kypyva i mnogo prodykti koito s ot miasto kadeto e magazina za po eftino i gi prodava malko po skapo kato germanski , rabotix v tazi verika 4 godini i go znam tova

    ОтговорИзтриване