loading...

петък, 25 юли 2014 г.

PIK: Мухлясала лютеница в дружбенския "Кауфланд"

Читатели на ПИК, вдъхновени от скандалните ни разкрития за магазините "Кауфланд", отправиха призив към директора на компанията за България Димитър Спасов да опита лично развалените продукти, които пробутва на клиентите.

"Този Спасов заслужава да изяде цял буркан с мухлясала лютеница. Да видим дали тогава ще позволи в неговата верига да се продават развалени стоки", заяви пред ПИК читателка.

На 14 април тя се обърна към медията ни с молба за помощ.

"Не мога да повярвам, но ми се случи, като чета какво пишете за изцепки на хранителни вериги, ми ставаше смешно, но ето, че и на мен ми се случи нещо ужасно. Преди заплата реших да купя нещо по-евтино от магазина на "Кауфланд" в Дружба, за да храня детето си, докато ми преведат парите. Заложих на маргарин и лютеница "Дерони", която я рекламират за една от добрите марки.

Детето беше гладно още докато пазарувахме, затова занемарихме люлките и забавленията и бързо се запътихме към дома. Веднага извадих мека бяла филия, намазах лек слой маргарин и отворих лютеницата. Бръкнах с ножа в буркана и тогава забелязах нещо черно. В първия момент помислих, че е патладжан и се зачетох в съдържанието. Но се оказа, че няма нищо, от което се прави лютеницата, което да чернее. Оказа се, че е мухъл. За малко щях да натровя с тази лютеница момиченцето си", разказа тогава читатетелката ни.

Тя не може да скрие недоумението си защо в "Кауфланд" продължават да се продават стоки със съмнително качество.

"Ако се натъкнеш на мухлясала лютеница в Америка, ще осъдиш магазина на милиони. А тук законите не защитават онеправданите хора, а са в услуга на богаташите. Няма да съдя "Кауфланд", но искам чрез вашата медия да предупредя клиентите да внимават, когато пазаруват от там", категорична е читателката ни.


Няма коментари :

Публикуване на коментар