loading...

четвъртък, 17 октомври 2019 г.

Виновният за смъртта на хората в катастрофата до Своге - Валентин Радев, тръгнал да предупреждава Борис Цветков, да спазва пътната безопасност

Валентин Радев
Виновният за смъртта на хората в катастрофата до Своге - Валентин Радев (който като министър е допуснал опасния участък, допуснал некачествения и опасен ремонт платен от данъкоплатците, не предприел нищо въпреки многобройните сигнали), тръгнал да предупреждава Борис Цветков, че негови плакати щели да създадат опасност от катастрофа. Що за наглост???

И то точно от Валентин Радев, който беше отстранен като провалил се министър, но прибран на топло в парламента, вместо на друго място. Сега Валентин Радев пак да си стои и да получава заплата от джоба на данъкоплатците.

И за спазване на правила да апелира Валентин Радев, чиято съпруга Лорита Радева е в конфликт на интереси и си гласува общински средства за личното ръководено от нея сдружение...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
При трагедията на 25-ти август 2018 г. автобус излезе от платното и се преобърна, а 20 от пътниците в него загинаха. По-късно стана ясно, че пътната настилка там не е отговаряла на техническата спецификация и нормите за безопасност. Вътрешното министерство е било предупреждавано многократно за това, но мерки не са се взимали. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар