loading...

сряда, 23 октомври 2019 г.

Борис Цветков: На район "Искър" предлагам решение на конкретните проблеми (ВИДЕО)

Кампанията ни е през цялото време към всички избиратели. Аз се опасявам, че ако излязат да гласуват само тези, които вече са решили за кого, ще се запази статуквото. Те знаят за какво гласуват, докато другите си остават вкъщи и казват, че нищо няма да се промени.
Апелът ми е към всички избиратели да направят своя избор, каза в предаването „Денят на живо с Наделина Анева”,  кандидатът  за кмет  на столичния район „Искър” от БСП, Борис Цветков.

Според мен трябва да има масово гласуване. При нас в района избора е много ясен. Досегашния кмет е направил каквото е можал, но е кмет 2 мандата- вече 8 години. На район Искър предлагам решение на конкретните проблеми. От където и да се започне фактите са ясни- проблем има с детските градини и ясли, каза още той.


В район „Искър” имаме 3 терена отредени за градини, но нито 1 не беше отреден за това, въпреки, че внасям предложение всеки месец. Когато знаете, че нещо ще се срива и изгражда наново, дори латекс не се слагаше. Сега се ремонтира 36-та градина, но сигурно и там пак се нарушават правилата. Досегашния кмет на района казва, че винаги са им отказвани пари, но като се излезе на протест, пари се дават. Парите за района трябва да си ги защитиш, заяви Цветков.

Ако получа одобрението на хората, това ще улесни нашата работа. Победата ще бъде на софийско ниво, но дори и да са различни, исканията с които е спечелил кметът трябва да бъдат съобразени, категоричен беше кандидатът  за кмет  на столичния район „Искър”.

Няма коментари :

Публикуване на коментар