loading...

събота, 5 октомври 2013 г.

Стоян Братоев: Строежът на метростанциите върви по план

Строежът на метростанциите в "Дружба" 2 и "Дружба" 1 върви по график, каза пред Livenews.bg шефът на Столичния "Метрополитен" Стоян Братоев. Той посочи, че по тяхното строителство не е имало забавяне, а предварително зададените срокове се спазват от работниците.

Братоев коментира темата с липсата на достъп на жителите на квартал Дружба 2 до Метростанция 19, която се намира над "Цариградски комплекс" в дружба трета част, но хората не могат да стигат до нея по нормален начин.

"В момента се прави булевард Копенхаген и ще бъде пуснат довеждащ транспорт до метростанцията, който ще докарва хората до метрото за пет минути". Относно предложението на хората от квартала за пешеходен достъп до метростанцията шефът на метрополитена каза: "Няма как по-бързо да се стига от тези пет минути". Братоев допълни, че изграждането на път до метрото е в правомощията на Столичната община.

 LIVENEWS.BG / Николай Георгиев

1 коментар :

  1. Няма как за по-малко от 5 минути???? Тоя нормален ли е?! Дори не си направи труда да я види тая пътека, а даже коментира. Абсолютен олигофрен!!!

    ОтговорИзтриване