loading...

събота, 16 март 2013 г.

Рап динозаврите от Дружба 2

Столичният квартал Дружба 2 си има своите рап динозаври. Идеята за дружбенската рап експанзия идва от Coolio и разбира се, за да бъде още по-интересно е замесен и любимия град - Перник.


Старият рап динозавър SNIPEROV от Дружба 2, захванал се е с нещото, което най-малко умее да прави, но точно това му доставя удоволствие. Песните, които пише, са предимно забавни или както той казва – “Смех да има”. През 2009-та без да иска чу инструментал на Coolio с текст, в който се пееше за Перник, и оттам му дойде идеята да направи песен, но за Дружба 2.

oMG

Макар и да няма нищо общо с Дружба 2, тя става част от проекта през 2010 г. Дебютното й парче е със SNIPEROV и се казва “Track 3″. Занимава се с брейк, де факто е b-girl и си пада по екстремните спортове.

Beggie

Beggie е от Дружба 2. Притежава изключителен глас, в което ще се убедите. В албума “Дружба 2-то the ghetto” Изпълнява песента “Облаче от Дружба”, с която спечели две дружбенски награди Грами.


DJ баба ми се занимава се с музика от 2010 г. След като SNIPEROV забелязва в нея таланта да миксира парчета с нейния грамофон, тя подписва договор с NEAM Records и става част от дружбенския лейбъл.

Няма коментари :

Публикуване на коментар