loading...

четвъртък, 18 януари 2024 г.

Семейство от крадци в "Дружба" 2 (СНИМКИ)

Семейство с две деца са уличени в кражба. Майката и бащата действат по схема. Това заподозря собственичка на магазин в столичния квартал „Дружба“ 2.

Тя споделя, че родителите влизат в търговския обект по отделно с по едно дете. От тримата само майката краде, а мъжът и децата са за параван. Търговката публикува и кадри в социалната мрежа. На едно от видеата се вижда как жената взима бутилка от рафта.

„Цялото семейство е добре обучено в кражба, всеки си има роля и е помагач! Днес са при нас, а утре? Може би у вас?,“ каза собственичката на магазина.

„Майката на двете деца взе бутилка уиски за над 100 лева. През това време мъжът и децата разсейват колежката на касата. Едно от децата подава бонбонки и иска да ги плати. Докато това се случва майката си сложи бутилката в гащите,“ сподели Надя Гюрова.

Тя допълни, че магазинерката се усетила непосредствено след кражбата, опитала да настигне вече излязлото от магазина семейство, но те вече били избягали.

„Децата се учат от родителите си. Това е най-притеснително в случая, какъв пример получават те. Момченцата изглеждат на не повече от 10 години. Редно е да се вземат мерки за тях докато все още е време,“ каза още жената.

Това, което прави впечатление, е че всички изглеждат нормално облечени. Надя заяви, че ако жената беше откраднала хляб например, изобщо не би сигнализирала за кражба.

Няма коментари :

Публикуване на коментар