loading...

петък, 10 април 2020 г.

Призив да не се купува от "Кауфланд" и другите чужди вериги

Искате ли да им отмъстим? Ще ви кажа как! Искате ли справедливост?! България плаче за справедливост, ще ги ударим икономически! Повече няма да купувам продукти произведени в чужбина, в големите вериги, докато те не се съгласят по голямата част от продукуктите да бъдат българско производство.

Поне 51% от тях и поне 25 % да отговарят на българския държавен стандарт, няма да дам нито 1 лев за продукт, който не е произведен в България, колкото и да ми струва това. Можем да наложим обществем протекционизъм на стоки и услуги в защита на България, за това не ни трябват политици, тоя проблем можем да го решим дори във фейсбук. събираме се няколко хиляди човека и разпространяваме масово идеята!

Държавата не печели от внос, а от износ, ако държавите от ЕС ще налагат протекционизъм и ние го можем, всеки за себе си, няма проблем нека си ядът ГМО - тата и боклуците, аз ще платя по-скъпо за българсо кисело мляко, за български хляб, за дрехи или услуги от България.

Утре ще ида и ще изхарча 1500 лева само за български продукти, след заплата винаги пазарувам и няма да дам нито 1 лев за продукти произведени извън България! Купувала съм си бира от 10 лева, не си струва за 10 кинта можеш да си вземеш Загорка и филе Елена произведено в българската държава и ти гарантирам, че бирата и мезето са 10 пъти по хубави!

Виолета Миткова, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар