loading...

четвъртък, 6 юни 2019 г.

На 10 юни представят проекта на ПУП на "Дружба"

Обществено представяне на проек за ПУП в район Искър е насрочено за 10 юни т. г. Кметът Ивайло Цеков е издал заповед за дискусията, на която гражданите ще могат да си кажат мнението и да подадат писмени становища и възражения на проекта за Подробен устройствен план.

Представянето е от 18.30 ч. в 68 училище "Акад. Никола Обрешков" в кв. Дружба 2, на бул. бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 122. Гражданите ще бъдат запознати с ПУП - План за регулация и режим на застрояване за преструктуриране на жилищен комплекс в местност ж.к. Дружба 1 - 3 част“ в граници с бул. „Кр. Пастухов“, ул. „Тирана“, ул. „Илия Бешков“, ул. „Кап. Димитър Списаревски“ и м. ж.к. „Дружба-2“ – 1-ва част с граници бул. „Проф. Цветан Лазаров“, бул. „Копенхаген“, ул. „Обиколна“.

Към проектите има и план-схеми и инженерна инфраструктура. Проектът е на разположение на гражданите в отдел УТКР, район Искър, стая 208, ет. 2. В срок до 26 юни т. г. всички писмени становища да бъдат разгледани и систематизирани от комисия, назначена от кмета на района. Заключителната дискусия и обсъждане по приемането на ПУП-а да бъде на 26 юни т. г. от 18.30 ч. пак в сградата на училище "Акад. Николай Обрешков", пише в заповедта на кмета на район Искър.



Няма коментари :

Публикуване на коментар