loading...

четвъртък, 25 април 2013 г.

Цяла София ходи в сладкарница "Марти"

Хора от цяла София идват в дружбенската сладкарница "Марти". Само там можете да ядете пресни пасти на цени от 1.00 до 1,30 лева и то големи парчета.

Продават се и цели малки торти за по 8 лева. По-големите са на цени между 13 и 18 лева. Правят се и торти по поръчка, но тяхната цена е по-висока.
Кафето пък е едва 40 ст.

Ниските цени и приятната атмосфера карат мнозина да ходят там, като на обяд и във вечерните часове трудно ще си намерите място.

26 коментара :

  1. Къде се намира в Дружба 2 и същите ли хора я държат, които са и в кв. Левски?

    ОтговорИзтриване
  2. Там всичко е страхотно. Тортичките и пастичките са божествени, и са съвсем пресни, правят ги ден за ден. Не съм ходила в Дружба 2, но тази в Левски ми е под носа и ме изкушаваааа. Ако кантара удари 100 кила ще знам кой е отговорен.

    ОтговорИзтриване
  3. Там всичко е страхотно. Тортичките и пастичките са божествени, и са съвсем пресни, правят ги ден за ден. Не съм ходила в Дружба 2, но тази в Левски ми е под носа и ме изкушаваааа. Ако кантара удари 100 кила ще знам кой е отговорен.

    ОтговорИзтриване
  4. Някой има ли тел. номер на сладкарница Марти в дружба, моля ?

    ОтговорИзтриване
  5. Някой има ли тел. номер на сладкарница Марти в дружба, моля ?

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Дали правят доставка до адрес

    ОтговорИзтриване
  9. Най- отвратителното отношение на персонала. От дълго време не бях попадала на такива мразещи работата си персонал. Нагли, нахални и супер груби, все едно раздават безплатно. Съветът ми към собственика на сладкарницата ми е да се оттърве незабавно от тези "скучумбри" дето заемат работното място на можещи и желаещи хора. Един доволен клиент разнася положителни отзиви до десетина, а недоволният клиент до стотина.
    Каква съвестна работа очаква от тези мърли, които най- елементарното не могат - приветливо отношение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм с Вас,персонала който е зад щанда е ужасен.Все едно си прося почерпка то бива простотия и невежество но това ми идва в повече.Все говорим за чужбина,ами научете се от тях,какво стоите като крокодили.Ако не ви се работи идете си какво сме виновни ние клиентите.Собстеника обърнете внимание това също е част от успешния бизнес.Добре народни цени,ама насреща като има такива зли хора как да вляза да си взема нещо.

      Изтриване
    2. Какъвто е собственика, такъв и персонала.Отношението е под всякаква критика, пипат се тортите с пръсти, няма елементарна хигиена. Гонят си клиентите. Кряскат като на пазара.Затова и цените им са такива, торта за 1 лев - познайте какво има вътре. Явно и техни хора си правят реклама по сайтовете, как пък 2015 година е яла "вкусни" торти там госпожата като сладкарницата в левски отвори 2019, много странно...

      Изтриване
    3. Сладкарницата в Левски работи повече от десет години. Направиха нова сграда, която започна да се използва от 2019г.
      Хайде стига плюхте! Злобата ви е безгранична!

      Изтриване
    4. В момента имат обява да сладкар/ка и помощник сладкар/ка в jobs.bg. Отговарящия на телефона (вероятно някой "началник") бих характеризирал като "неощавен цървул". Тогава каво отношение очаквате от персонала? Когато работиш под срес и с един измислен шеф над главата си какво друго очаквате. И съм убеден, че цитираната заплата в обявата е една имагинерна цифра за привличане на персонал.

      Изтриване
  10. Изказвам Благодарност на Бисерка от Вашата сладкарница за вниманието,любезноста и професионализма.

    ОтговорИзтриване
  11. Изказвам Благодарност на Бисерка от Вашата сладкарница за вниманието,любезноста и професионализма.

    ОтговорИзтриване
  12. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  13. Момичета Някой може ли да ми каже на трето майна Дали ще работят имаме рожден ден детенце на втори да дам поръчка на трети да я взема и ако имате телефонен номер ще съм много благодарна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На трети май не на(трето майна) не знам как се е получило това

      Изтриване