loading...

неделя, 3 декември 2023 г.

Новият кмет на район "Искър" - Ясен Русев стартира с лъжа

Хвали се с откриването на басейн, който е направен от държавата

Типично в стила на "Продължаваме промяната", новият кмет на район "Искър" - Ясен Русев побърза да се похвали с чужд успех. Русев пусна статус във Фейсбук, където си приписва чужда постижение. 

Става въпрос за пускането на новия басейн в 68-мо училище. Придобивката е много ценна и полезна за дружбенските деца, но новия кмет няма никаква заслуга за нея. 

След натиск от страна на Обществения съвет на "Дружба" 2, се появи проект за нова визия на басейна. Това ясно може да се види от публикация на сайта на "Дружба" 2 от 28-ми януари 2023г. От нея става ясно, че 68-мо училище е спечелило проект на Министерството на образованието и науката за възстановяване и модернизация на съоръжението. Ремонтните действия започнаха още тогава, а не сега при новия кмет на район "Искър".


Сега за русенеца Ясен Русев, остана само силно театрално да пререже лентата. 

Както пишат дружбенци под поста му - "Хубаво ще бъде да се хвалите с нещо което вие сте постигнали, защото за сега само сте засипали квартала с боклук който не е извозен".

Обективната истина показва, че Ясен Русев започва мандата си със сериозен гаф и разкрита лъжа, правейки помен с чужда пита, а не с управленско постижение.

Няма коментари :

Публикуване на коментар