loading...

четвъртък, 19 октомври 2023 г.

Инж. Николай Бендурски: Стотици хиляди левове в битката за кметския стол в район "Искър"!

Странно как и защо се харчат толкова много пари за предизборна кампания в район „Искър“ и в цяла София. Учудващо е как двама от кандидат кметовете на район „Искър“ влагат такива средства в предизборната си кампания.

То не са билбордове, то не са луди пари за агитационни материали, за сътрудници за раздаване на листовки, за платени реклами в интернет, за реклами в медии и прочие. Много ми е странно за какво се влагат такива пари, дали е за кметската заплата или има нещо друго? Кандидатите от парламентарната НЕкоалиция само до момента са  хвърлили стотици хиляди левове в битката за кметския стол в район "Искър".

Ще припомня на избирателите на ПП-ГЕРБ-СДС и на избирателите на ППДБСС, че гласуваха за едно, а получиха НЕкоалиционна сглобка.

Интересно е как смятат да възстановяват парите след изборите. Дали средствата са лични или са предоставени от „могъщи“ спонсори, сигурен съм, че ще се наложи да не са много честни по време на кметския мандат, за да „избият“ инвестицията. Едно е ясно, че тези стотици хиляди левове ще са за сметка на дружбенци и всички останали жители на район "Искър".

Имам съмнения, че в самата Сглобка вече има разбирателство и на местно ниво, този, който отиде на балотаж да бъде подкрепен от отпадналия, все пак инвестицията е голяма. Договорката е като тази от записа, те са заедно, но ще обясняват, че са опоненти. От нас зависи да не мине поредната НЕкоалиционна далавера. 

Жителите на район „Искър“ не са слепи и съм сигурен, че няма да се продадат за жълти стотинки. Дружба е за дружбенци!

Инж. Николай Бендурски

Може да подкрепим Николай Бендурски за кмет на район "Искър", като гласуваме с бюлетина 21 (партия ИТН) и преференция за общински съветник с №122.



2 коментара :

  1. Успех! Стигни до душите на хората! Трудно ще бъдат излъгани отново!

    ОтговорИзтриване
  2. Уж блог на Дружба, обаче открай време Николай си пише за партията, която му плаща на него за съответните избори. За твое сведение Ники, на сътрудниците на ППДБСС никой не плаща и стотинка. Ние вярваме на каузата, която защитаваме и я подкрепяме с каквото можем. В момента основно с нашето свободно време.

    ОтговорИзтриване