loading...

петък, 6 октомври 2023 г.

Инж. Николай Бендурски с визия за ударно създаване на нови работни места в район "Искър"

Иновативно предложение, което може да доведе до създаването на хиляди нови работни места за жителите на "Искър", предлага инж. Николай Бендурски, който е кандидат за кмет на района от партия "Има такъв народ".

Неговата идея е за ударно развитие на промишлената зона, като това ще гарантира създаването на нови работни места, без дори да е необходимо дружбенци да напускат района в който живеят.

"Като кмет ще имам възможността да говоря с инвеститори, които да развиват производство, да предлагат услуги, да ползват складова база, които ще осигурят работа на хиляди хора от района. Те ще се ползват с предимство при наемане на работа. 

Дружбенци ще работят вътре в района, което освен, че ще ги улесни, ще намали и непрекъснато нарастващия автомобилен трафик. Досега никой не се е заемал сериозно с големите възможности, които предоставя промишлената зона. Сега е моментът, в който може да привлечем инвестиции, които да са от полза на хората и ще развият нашия район", заяви Бендурски.

Може да подкрепите инж. Николай Бендурски за кмет на район "Искър", като гласуваме с бюлетина 21 (партия ИТН) и преференция за общински съветник с №122.

Няма коментари :

Публикуване на коментар