loading...

сряда, 11 октомври 2023 г.

Инж. Николай Бендурски: Ще изграждаме специализирани площадки за разхождане на кучета

Имаме план за изграждане на специализирани площадки за разхождане на кучета в район "Искър". Имаме голяма нужда от тях, защото към момента те са твърде малко и като брой и като площ, заяви инж. Николай Бендурски, кандидат за кмет на район "Искър" от ИТН.

"При сегашната ситуация имаме много забрани за разхождане на кучета, но в същото време разрешени места почти липсват. Сегашните площадки са малки по размер и повече от едно-две кучета едновременно не могат да се разхождат. Това е голям проблем за хората от района, но имаме план за неговото разрешаване, увери Бендурски.
 
Той допълни, че все още има общински терени, на които могат да бъдат изградени специализирани площадки за разхождане на кучета.
 
"В някои части на района има бездомни кучета, които представляват опасност за хората, но Ви гарантирам, че и затова ще се вземат мерки", обеща Бендурски..

Може да подкрепим Николай Бендурски за кмет на район "Искър", като гласуваме с бюлетина 21 (партия ИТН) и преференция за общински съветник с №122.

Няма коментари :

Публикуване на коментар