loading...

петък, 27 октомври 2023 г.

Фалшификация за изборите и за район "Искър"

Днес стана ясно как се фалшифицират резултатите от гласуването с машини на изборите. При това се фалшифицират от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

В официален доклад на ДАНС бе оповестено, че на 25 октомври, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, в нарушение на всички закони, е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си.

Цялото това престъпление е било заснето от охранителните камери на залата.

И това вече е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. Фалшифицират се от ПП-ДБ.

В момента всеки един от ПП-ДБ, може да притежава този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един момент, независимо в коя точка на страната се намира.

Това е държавен преврат и престъпление срещу националната сигурност.

Спомняте ли си какво казаха същите тези в онзи запис. Ето това е онази „ала-бала“.
Ето как, по техни думи: „Изгърмяхме един проект на Слави и откраднахме един бутон“.
Ето така те печелят избори. Ето така управляват в момента – с измама.


В район „Искър“ кандидат е Ясен Русев от „Продължаваме Промяната“.


Русев хвърли огромни средства за кампанията си, да ги беше дал за построяването на няколко детски площадки и един парк, така или иначе е знаел, че вотът ще бъде манипулиран. Няма как да не го знаел при положение, че министърът на електронното управление също му е съпартиец от Продължаваме Промяната и ДБ.

Средствата за кампания на Русев са повече от капиталовите разходи на район „Искър“ за първата половина на 2023 година което, между другото, важи и за Ивайло Цеков.

Неписано правило по улиците на "Дружба" е, че се играе по правилата, но русенецът Ясен Русев няма от къде да го знае, защото не е от тук и е за малко. Среща се с много хора и обещава много неща, подобно на неговия лидер – просто Киро - „умните и красивите“ шарлатани.

А дали самият Русев не е участвал в онзи запис...?

Явно не са ПРОМЯНА, а една добре замислена и организирана ПОДМЯНА.  Няма как район "Искър" да е извън схемата на подготвената и явно добре организирана фалшификация. Записът обаче ни дава възможност да я спрем.

От нас зависи да не допуснем ПОДМЯНАТА!


Няма коментари :

Публикуване на коментар