loading...

вторник, 24 октомври 2023 г.

Стотици хора присъстваха на открита среща с Ивайло Вълчев, Пламен Данаилов и инж. Николай Бендурски (ВИДЕО И СНИМКИ)

Стотици хора присъстваха на открита среща с Ивайло Вълчев, Пламен Данаилов и инж. Николай Бендурски. Събитието беше част и от официалното откриване на клуба на ИТН в столичния квартал "Дружба" 2. Залата се оказа малка, за да побере всички желаещи да присъстват на събитието.

Ивайло Вълчев е кандидат на ИТН за кмет на София, Пламен Данаилов е водач на листата за общински съветници, а инж. Николай Бендурски се бори да стане кмет на район "Искър".

Може да ги подкрепите на местните избори тази неделя с бюлетина №21.

"Ние може да работим и затова Ви казвам да се възползвате от нас и на предстоящите избори да ни пратите да работим в Столична община", каза Ивайло Вълчев.

"Благодаря на всички, които се включиха в изграждането на този офис. Тук ще се събираме, за да си казваме истината и да обсъждаме идеите си", заяви инж. Николай Бендурски.

По време на събитието чаровна фенка на ЦСКА - Кристина Нацева връчи специален подарък на Ивайло Вълчев от името на фен клуб "Червена Дружба".

В новооткрития офис в "Дружба" 2, трафопост срещу блок №207 ще се провеждат ежеседмично срещи с народни представители и знакови лица от ИТН.

Няма коментари :

Публикуване на коментар