loading...

събота, 21 октомври 2023 г.

Инж. Николай Бендурски: Респект и уважение към военните

В район "Искър" живеят голяма част военнослужещи, бивши и настоящи със семействата си. Ангажирани са с проблемите стоящи пред квартала и етажната собственост.

Тези съкварталци, възпитани в Българската армия на дисциплина, ред, родолюбие и грижа за ближния участват активно в решаването им. С някой от тях съм работил по общи проблеми, впечатлен съм от тяхната организираност, изпълнение в детайли на стоящите пред тях проблеми за решаване.

Ако ми гласувате доверие и ме изберете за кмет на район "Искър", базирайки се на този ресурс ще издигна на ново ниво взаимоотношенията на местната власт и управлението на етажната собственост за решаване наболелите въпроси на общината. 

Ще работя за обособяване на помещения - клубове, в които тези хора с богатия си житейски опит и качествата, които притежават да се срещат по между си и с представители на местната власт да  обменят идеи чиято реализация ще направи квартала по привлекателен за живеене.

Инж. Николай Бендурски

Може да подкрепим Николай Бендурски за кмет на район "Искър", като гласуваме с бюлетина 21 (партия ИТН) и преференция за общински съветник с №122.

Няма коментари :

Публикуване на коментар