loading...

неделя, 10 септември 2023 г.

ИТН защити традиционните християнски ценности (ВИДЕО И СНИМКИ)

В защита на традиционните християнски ценности и правото на всички граждани да присъстват по време богосложенията в манастир "Рождество Богородично" в столичния квартал Челопечене, се обявиха представители на партия Има такъв народ (ИТН).

Партията подкрепи жителите на Челопечене, които искат техния манастир да е отворен всеки ден и службите да ги води отец Николай.

Десетки жители на квартала поискаха отец Николай да бъде допускан за богосложения в манастира "Рождество Богородично", за да може повече хора да присъстват на литургията, която да се изнася по нов стил, а не както се прави отскоро - по стар стил. 

Друг проблем пред жителите на квартала е, че манастирът се заключва и няма свободен достъп до него. Хората от Челопечене искат Отец Николай да бъде допускан до манастира и той да бъде отворен всеки ден, а не само по време на богосложения, както се прави в момента. 

Жителите на Челопечене се бяха събрали, за да изразят подкрепата си към отец Николай, както и в защита на традиционните християнски ценности и морал. 

Партия ИТН беше представена от Илиана Маринова, координатор на 24 МИР, Николай Бендурски, председател на ИТН-Искър, както и десетки членове и симпатизанти на партията.

Няма коментари :

Публикуване на коментар