loading...

понеделник, 25 април 2022 г.

ВНИМАНИЕ: Бъдете предпазливи, като ползвате тролей №4

Пътувайте с повишено внимание, когато се качвате в тролей №4, който обслужва и "Дружба".
Днес 25-ти април (понеделник) около 18.50 часа шофьорът на движещия се тролей в посока центъра, караше с очевидно превишена скорост, заради което му паднаха и пръчките осъществяващи електрическата връзка. 

Шофьорът на въпрос, защо кара по този начин отговорът беше "Пич така мога да карам. Така ми показва компютъра, че ще закъснея". Ако стане инцидент обаче, какво ли ще му показва компютъра? Номерът на тролея е 1615.



3 коментара :

  1. Не си в частна лимузина да избираш скоростта на движение. Щом си слезнал на спирката жив и здрав не виждам за какво е драмата. Злобни хора без работа, аман.

    ОтговорИзтриване
  2. Нека да намалят още времето. Тогава ще монтират перки и ще караме вертолетобус.

    ОтговорИзтриване
  3. Селски, селски, тролейбусът няма "пръчки", а има "токосниматели". Ако е изправна контактната мрежа, те не падат сами по време на движение. Така че, като си тръгнал да се правиш на "столичанин", защо поне не изучи като пътник устройството и функционалните особености на тролейбуса, че да не пишеш глупости? Имаш късмет че водачът на тгролейбуса явно и той не е бил софиянец, защото ако аз бях на неугово място, щях да поискам по станцията полицейси патрул да обясниш на полицаите какъв ти е проблема. Ако пък си толкова страхлив, ами ходи пеш и не се качвай да се возиш на тролейбус. А най-добре си иди откъдето си дошъл и си живей там спокойно, че и Софияй да не заприлича на циганско гето заради пришълците като тебе.

    ОтговорИзтриване