loading...

сряда, 25 ноември 2020 г.

Съмнения за насилие в нелегална детска градина в "Дружба" (ВИДЕО)

Родители твърдят, че детето им е бито в детска градина в столичния кв. „Дружба”. Майка на момиченце на година и 9 месеца разпространи снимки във Facebook, на които се виждат синини и наранявания по тялото на детето. 

„Знаем, че става въпрос за частна детска градина, в която има 3 групи от по 10 деца. Не ни приеха в държавна, защото няма места и затова решихме да пробваме тук. Таксата на месец е 600 лв. Първите наранявания на детето бяха синини по крачетата. 

След това обаче имаше огромна синина на ханша, драскотина на клепача и рана на бузата. Казаха ни, че дъщеря ни се е била с друго дете. Най-фрапиращото е, че веднъж я прибрахме с отлепен и посинен нокът. Директорът каза, че нищо не се е случило и заяви, че ще прекрати договора ни. Искахме да видим записите от камерите, но тя отказа да ни ги предостави”, разказа в ефира на „Здравей, България” майката на пострадалото дете.

Тя поясни, че е подала сигнал до МВР и „Закрила на детето”. По думите й в градината няма медицинска сестра. „Знаем, че за всяка група се грижат 2 жени, като една от тях трябваше да е медицинска сестра, но заради пандемията, не сме влизали в сградата и не знаем със сигурност”, поясни жената.

Няма коментари :

Публикуване на коментар