loading...

събота, 8 август 2020 г.

ИЗВЪНРЕДНО: Подготвя се строителство до езерото в "Дружба" 1, вече продават апартаменти на зелено

Съвсем скоро ще станем свидетели на строителство до езерото в "Дружба" 1, нещо за което Общественият съвет на квартала отдавна предупреждава. В интернет вече има оферти за продаване на апартаменти на зелено именно до езерото.
Цените варират от близо 700 до 800 евро за квадратен метър. Все още от сайта нямаме информация дали става въпрос за мястото до блок №121. 

Факт е, че там с бездействието на скандално избрания кмет на "Дружба" 2 - Ивайло Цеков се стигна до ситуацията да има частен терен, където е възможно строителството на жилищна сграда. 

Офертата за продажбата на апартаменти на зелено до езерото се разпространява вече във Фейсбук, което означава, че там има планове за строителство. Все още от Столична община няма издадено разрешително за строеж, но факта, че се продават апартаменти на зелено говори, че най-малкото ще бъде направено подобно искане. 

Общественият съвет на "Дружба" 2 и "Дружба" 1 ще отправи питане до Ивайло Цеков и Арх. Теодора Донкова-Сарафова, която е главен архитект на район "Искър".

Няма коментари :

Публикуване на коментар