loading...

неделя, 10 ноември 2019 г.

Борис Цветков внася сигнал и видео с кмета Ивайло Цеков, фактите отиват в Министерски съвет

На 11.11.2019 г. (понеделник) Борис Цветков, кандидат за кмет на район "Искър", Столична община ще внесе Декларация на РС на БСП "Искър" и видео записи:

- в 9 часа в Министерски съвет до Бойко Борисов

- в 9.15 часа в Министерството на вътрешните работи

По-късно в 15 часа Борис Цветков заедно с Мая Манолова и други кандидати за кметове на райони в столицата ще внесем в Общинската избирателна комисия СО Жалби до административния съд София град (АССГ) за оспорване на обявените резултати за избор на кметове, с искания за повторно преброяване и за касиране на изборите.
Каним Ваш представител да отрази проявите.

  • Видео записи от балотажа, на които кандидатът за кмет на район "Искър" Ивайло Цеков контактува, организира и координира дейности с тартори на ромите и криминално проявени лица.

3 коментара :

  1. Политика за поверителността във връзка с видеонаблюдението, осъществявано от „Максима България“ ЕООД

    ОтговорИзтриване
  2. IV. На кого ще предоставяме Вашите лични данни?
    Достъп до видеозаписи, които съдържат Ваши лични данни, ще имат обработващи лични данни по наше възлагане и от наше име, които действат въз основа на писмен договор, в съответствие с изричните ни инструкции и при прилагането на подходящи технически и организационни мерки за защита. Такива обработващи например са търговците, лицензирани по Закона за частната охранителна дейност, сключили договор с нас. Възможно е да предоставим видеозаписи, които съдържат Ваши лични данни, и на други обработващи (напр. доставчици на други услуги) с цел постигане на целите, посочени по-горе. Вашите лични данни няма да се споделят извън Европейския съюз или Европейското икономическо пространство. При извънредни обстоятелства, е възможно да предоставим Ваши лични данни: • на лице, което придобие нашата стопанска дейност и активи или съответни части от тях; • на компетентни публични органи при направено от тях искане; или • на друго лице, когато се изисква от нас по закон.

    ОтговорИзтриване
  3. Уведомявам Ви, че на 14.11.2019 г. ще бъде подадена жалба в СГС срещу „Максима България“ ЕООД за нарушения на "Закона за защита на личните данни".
    Предоставяне на кадри от охранителни камери. В защита на тезата ни на „Максима България“ ЕООД също ще бъдат предоставени записите ни които сте публикували.
    Успех.







    ОтговорИзтриване