loading...

сряда, 24 октомври 2018 г.

Борис Цветков: Имало е пропуски в планирането на ремонтите

Сериозна промяна е направена, след като е започнат ремонта на ул. “Граф Игнатиев”. Това заяви общинският съветник от БСП Борис Цветков по време на заседанието на Постоянната комисия по архитектура и усторйство на територията към СОС.
Днес се обсъждаха ремонтите в центъра на София, който предизвикаха недоволство на граждани и общински съветници.

Разбрахме, че има сериозни пропуски при планирането на ремонтите. Промени са правени след обявяване на поръчката. Това е трябвало да стане преди старта на ремонта, защото после се е нарушил графикът на изпълнение и сроковете, коментира Цветков

Според него вторият пропуск е обявяването на крайния срок за пускане на трамвайното трасе – 1 октомври.

Тези ремонти само ще облагородят центъра на София и в никакъв случай няма да го променят, заяви пък председателят на Комисията Силвия Христова. По нейно настояване на заседанието днес присъстваха представители на всички звена на ремонта, изпълнители, сторителен надзор, поректанти и др.

“За мен беше важно да чуя как върви ремонта и че се запазват всички исторически места в центъра на столицата”, аргументира се Христова. За нея е било важно и всички да чуят, че никой не пести усилия и ремонтите ще се направят качествено. Целият град ще следи и ще контролира този процеса на ремонта, предупреди Силвия Христова.

Няма коментари :

Публикуване на коментар