loading...

сряда, 13 юни 2018 г.

Из лабиринтите на Лорита Радева


Лорита Радева извървява своя път от протестите до позицията на управляващ. Това дава шанс за развитие и политическа кариера и на нейния съпруг Валентин Радев, понастоящем министър на вътрешните работи.

Да видим колко зелена е зелената г-жа Радева. На кой се дава разрешение и на кой не да строи в квартала. Има ли партийни фирми, чиито проекти не са по никакъв начин възпрепятствани, срещу които не се протестира и за които т. нар. Неправителствени организации, дирижирани от г-жа Радева и кмета на р-н Искър Ивайло Цеков говорят с любов. 

В публикация от Дружба-София с безкрайна радост се съобщава, че фирма "Трейс Груп холд" АД е спечелила конкурс за довършване на ул. Обикална през 2016 г. за 2 млн. лв. - една от големите партийни фирми на ГЕРБ, която изгради освен всичко друго и северната тангента. 

От сайта на НАГ става ясно, че същата фирма, по-точно нейно подразделение „ТРЕЙС ХОЛИДЕЙ“ ЕООД е получила одобрение за строеж на сграда, която ще се осъществи в кв. 504 на Дружба в близост до магазин Кауфланд. Освен че сградата не е минала на обществено обсъждане, след като такова вече е задължително за сгради надвишаващи височина от 50 м., а тази никак не е ниска - с височина 75 м., то и не отговаря на изискванията за съотношение плътност – озеленяване, за което Лорита Радева няма нищо против, а ползват някаква вратичка с компесаторно озеленяване, което не е ясно как ще се случи. Това означава, че уж някой някъде евентуално ще озеленява нещо, за да компенсира това, че около сградата му не достига зеленина според изискванията. Една страхотна измишльотина, създадена, за да не спират подобни проекти!

Сградата на „ТРЕЙС ХОЛИДЕЙ“ ЕООД в кв. 504 на Дружба ще бъде изградена без много шум с благословията на арх. Здравко Здравков, Лорита Радева, както и кмета Ивайло Цеков, сдружение Дружба-София, Дружба 2, Фейсбук групи и всички близки до партията ГЕРБ.

Няма коментари :

Публикуване на коментар