loading...

неделя, 20 юли 2014 г.

Дружбенските социалисти номинираха Янаки Стоилов

Снимка: Фейсбук
На 19.07.2014 г. в клуба на БСП в столичния жк "Дружба" се проведе поредно заседание на Районната конференция на БСП район "Искър". Бяха обсъдени и приети конкретни предложения за предизборната платформа и за дейността на БСП:
преминаване от плосък към прогресивен данък, конкретни решения в подкрепа на хората на наемния труд – работници, служители, пенсионери, родители и деца, малки земеделски производители и семейни фирми, подкрепа на дейността на местни организации и структури (които са най-близко и работят конкретно с хората) и др., които ще бъдат изпратени до Конгреса, Националния съвет на БСП и да Градската конференция на БСП - София.
Районната конференция с тайно гласуване реши:

1. Издига кандидатурата на Янаки Стоилов за председател на БСП (с подкрепата на 73% от гласувалите).

2. Предлага на новоизбрания председател и на Националния съвет на БСП: да бъдат предложени и избрани в състава на Изпълнително бюро на БСП – Борис Цветков, Драгомир Стойнев, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Михаил Миков (всички предложени кандидати за председател на БСП от събранията на основните партийни организации на БСП в район Искър).

3. Предлага Борис Цветков за водач на листата на БСП в 24 МИР.

4. Предлага Борис Цветков, Наташа Паризова и Георги Бойков за народни представител от БСП в 24 МИР.

5. Избира Венета Стоилова, Даниела Гълъбова, Димитър Кянков, Иво Цветанов, Кристиян Дочев, Любен Спасов, Маргарита Стойнова, Румен Бонев, Стоян Урумов, Татяна Маринова за членове на РС и така РС на БСП вече ще се състои от 36 члена.

6. Избира Мария Йотова за член на РКК на мястото на оттеглилата се Мария Гуркова.

Няма коментари :

Публикуване на коментар