loading...

понеделник, 17 февруари 2014 г.

Спират водата в Дружба

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Цветан Лазаров" в жк. „Дружба" 2, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по бул. „Цветан Лазаров" - от бул. „Копенхаген" до ул. „Димитър Пешев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на бул. „Цветан Лазаров" при магазин „Фантастико".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопроводна и канализационна мрежа на бул. „Ломско шосе" жк. „Надежда" 4 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Бял люляк", ул. „Люлин", ул. „Братя Шкорпил", ул. „Калия", ул. „Марко Лерински"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовищета на ул. „Котис" и ул. „Люлин".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Методи Кусевич" в ж.к. „Красна поляна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18.00 часа на клиентите, живеещи в района на: ул. „Братин дол" от ул."Перуника" до ул. „Методи Кусевич", бл.№12, бл.№13, ул. „Професор Вайганд", ул. „Братин дол", ул."Радичевци", ул. „Одоровци", ул."Методи Кусевич" , ул."Възкресение", ул."Румяна".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на Ул. „Методи Кусевич" и ул. „Братин дол".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул."Витоша", район Средец се налага прекъсване на водоснабдяването от 11:30 до 14:30 часа на клиентите, живеещи в района на: Бул. Патриарх Евтимий между ул. „Цар Асен" и бул."Витоша"
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ъгъла на бул."Патриарх Евтимий" и ул."Цар Асен".

Няма коментари :

Публикуване на коментар