loading...

сряда, 16 октомври 2013 г.

Жестоко убийство потресе Дружба

33-годишен мъж уби жена си и се обади на полицията, за да подаде сигнал, че я е намерил мъртва. Драмата се разиграла в неделя минути след 20 часа в столичния квартал Дружба 2.

К.К. се обадил на спешния телефон 112 и съобщил, че открил жената, с която живеят на семейни начала бездиханна. На място веднага бил пратен екип на полицията, които още при първия оглед забелязали следите от насилие по тялото на 25-годишната жертва. При разпитите на съседите и близки до двойката станало ясно, че те са заедно от няколко години и дори отскоро са родители.

Мъжът обаче имал сериозен проблем с алкохола и наркотиците и затова в дома им често имало скандали, а побоищата не били рядкост. След всяка свада обаче жертвата прощавала на половинката си. Нещата се успокоявали за седмица-две, до поредния фатален скандал в неделя. "В хода на разследването криминалистите са изяснили, че извършител на престъплението е приятелят на младата жена - К.К. /33 г./ от София, известен на полицията за нанасяне на телесни повреди и осъждан за хулиганство и шофиране в нетрезво състояние", лаконични бяха от МВР.

К.К. е задържан и му е повдигнато обвинение.


Няма коментари :

Публикуване на коментар