loading...

вторник, 22 октомври 2013 г.

Масови ремонти на кварталните улици в София

Досега 37 вътрешноквартални улици са ремонтирани, в момента се работи на още 8 пътни обекта в кварталите, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на ремонта на ул."Република" в район "Надежда".

Изпълнява се цялостен ремонт на ул. "Република", която е с дължина 1.2 км, тротоарите са асфалтови, пътните платна с паважна настилка. Общата стойност на ремонта е 680 000 лв., посочи също кметът, цитирана от Столична община.

Ремонтирани са и ул. "Врабча”, ул.”Маестро Кънев”, ул.”Бойчо Огнянов”, ул.”Иван Попов”, улици в кв. “Манастирски ливади”, улици в район "Панчарево”.

По програмата за ремонт на тротоари са изпълнени 39 180 м2 настилки с приблизителна дължина 21 км. По програмата за текущ ремонт на улици са изградени 79 броя напречни неравности и повдигнати пешеходни пътеки, подменени са 721 броя ревизионни шахти и улични оттоци, ремонтирани са 9350 м еластични огради.

Към момента са изпълнени ремонти на 19 моста, 6 улици и булеварди. В момента се изпълняват и кръстовището на две нива бул. "П.Яворов” - бул. "Симеоновско шосе”, изгражда се бул. "Копенхаген” от ул.”Обиколна” до "Самоковско шосе”, както и надлез по "Цариградско шосе” при бул. "Копенхаген” и др.

Няма коментари :

Публикуване на коментар