loading...

петък, 5 април 2013 г.

Едно неподправено мнение за метрото от Станил Йотов

Емблематичната фигура за Дружба 2 в лицето на спортния журналист Станил Йотов публикува във Фейсбук своето мнение за проблемите с достъпа до метрото. Той направи своето изказване след вчерашната среща на дружбенци с отговорните фактори, която се състоя в учителската стая на 68-мо СОУ. Публикуваме мнението без редакторска намеса!

1. Тея тримата на масата отпред - Братоев, районния кмет и очиларката ги боли оная работа за проблема с метрото. Гледаха да отбият номера.

2. Не разбрах докога ще газим кал, докато стигнем до метрото. Два пъти ясно зададох въпроса за калта, нещо се изсулиха като мокра връв.

3. Архитекта с проекта е пич, ама не разбрах що трябва да затварят 19-та станция. Да си седи там, а на нас да ни направят една до 22 блок.

4. Съдържателят на Цариградския е пич, пита правилни неща. И той не получи отговори.

5. Тъй като гледам, нещо искат да ни заглавичкат.

6. На Людмила и останалите от групата за преговори трябва да им целуваме ръка, че си чукат главите срещу някакви чиновници кретени.

7. Братоев е рафиниран тарикат.

8. Районният кмет нещо не ме кефи.

9. Оня с цайсите най-вдясно за чеп не става, трябва да го изгонят моментално. Чичото от четвърта час го пита защо не са турили два реда плочки до улицата, оня нещо плямпа нахалост.

10. Без лягане по улиците май няма да стане, нещо искат да ни изпържат.

Няма коментари :

Публикуване на коментар