loading...

събота, 26 януари 2013 г.

Когато си прост, е за дълго

Когато си прост, е за дълго. А при някои е завинаги. Тази вечер някъде в Англия един отбор игра срещу Манчестър Юнайтед и загуби. Загуби, защото е много слаб. На Югоизток един друг отбор се готви за участието си в Шампионската лига напролет. Защото е много силен. Ювентус ще играе със Селтик за място на четвъртфиналите.

Пак в Италия един трети отбор, също силен, ще пробва да влезе в Шампионската лига догодина. Фиорентина е на седем точки от третото място, но нивата е дълга. Общото между тези три отбора е само едно - Митко Бербатов.

Пред участие в Шампионската лига сега или най-късно догодина Митко избра да рита във Фулъм. После каза на съотборниците си: "Само спокойно и ми я дайте". Това е като една друга поговорка: "Вънка нек си вали, мен ми е добре". Само че днес Бербо го валя дъждът на "Олд Трафорд" и хич не изглеждаше да му е добре.

Всичко това го знаят и малките деца, защото за странното решение на Бербатов да отиде във Фулъм се говори от месеци. Само че Митко рискува да бъде запомнен за дълго само с това, че е избрал Фулъм пред Ювентус. Дано да не е завинаги. А иначе Митко остава много над нас - простите.

Атанас Димитров, football24.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар