loading...

неделя, 22 октомври 2023 г.

Гара Искър, Абдовица и Миленков, да се противопоставим на всякакъв вид дискриминация


Когато говорим за район "Искър", бих искал да споделя, че разговарях с избиратели, които са присъствали на създаването на Старите жилища, в жк. "Дружба" 1, през далечната 1964г.

Прехождали са полетата от царевица, за да идат в новопостроеното начално 69-то училище. Това са жителите на Гара Искър, Абдовица и Миленков. Едни от най-старите райони в София. Някой от тях наричат Абдовица,"квартала на безгрижието"! Но аз знам, че не са безгрижни! 

Знам многобройните им проблеми с транспорта, който почти липсва, със сметоизвозването, с липсата на улици, с липсата на канализация, с многогодишните битови проблеми, които изкуствено затрудняват ежедневието. Знам, че плащат огромни данъци и че наброяват над 5000 души, реално живеещи в тези квартали, в тези условия. 

Искам да ви уверя, че гласувайки ми доверие, аз ще се боря всячески за това, тези софиянци, по нищо не отстъпващи на жълтопаветните реститути, да имат достойни условия на живот. Защото нашата "Дружба", създадена през далечната 1968г. започва от тях.

И друго искам да споделя тук!

Ще се противопоставям ежедневно на всякакъв вид дискриминация и разделение. Не зависимо от местоживеене, етност, вероизповедание, социално положение, пол и сексуална ориентация. Честните, достойни, работливи и кадърни жители на район "Искър", трябва да бъдем единни, да се подкрепяме и работим заедно за благото на всички ни!

Инж. Николай Бендурски

Може да подкрепим Николай Бендурски за кмет на район "Искър", като гласуваме с бюлетина 21 (партия ИТН) и преференция за общински съветник с №122.

Няма коментари :

Публикуване на коментар