loading...

четвъртък, 28 септември 2023 г.

MindHub открива нов учебен център в столичния квартал Дружба 2, район Искър

С невероятен ентусиазъм и радост MindHub отваря вратите на своя нов учебен център в столичния район Искър.

Това събитие е отлична възможност за разширяване на достъпа до иновативни образователни възможности и вдъхновение за местната общност.

Академията на MindHub е разположена на стратегическо място в столичния квартал Дружба 2, бул. Копенхаген 38, магазин №8 и ще предлага обучение за деца и юноши от 6 до 15 години в областта на информационните технологии и програмирането. Центърът разполага с модерно оборудвана зала и уютно работно пространство.

В днешния бързо развиващ се свят на технологиите и иновациите, MindHub се стреми да осигури интензивни и практически образователни програми, които да подготвят участниците за предизвикателствата на съвременния пазар на труда. Учебният център в Дружба ще бъде фокусиран върху водещи технологични теми като програмиране, уеб разработка, роботика и други.

Учебната програма е специално разработена и съобразена с възрастта на децата, за да бъде поднесена по забавен и интересен начин, дори и при най-малките.

През месец Септември в академията на MindHub в район Искър, ще се провеждат безплатни демонстрационни уроци, които да запознаят децата и техните родители с учебните дейности предлагани от центъра. Те включват демонстрации на иновативни технологии, практически работилници, лекции и презентации от нашите опитни ментори.

С откриването на учебния център в столичният район Искър, MindHub разширява своята мрежа от образователни центрове и засилва своето присъствие в София. Компанията създава вълнуващи възможности за местната общност, като предлага висококачествено обучение в сферата на технологиите, което може да бъде ключът за успешна кариера в бързо променящия се свят на информационните технологии.

За допълнителна информация относно MindHub и предлаганите обучения можете да се запознаете на : https://mindhub.bg/contact-hall/mindhub-sofiya-druzhba









Няма коментари :

Публикуване на коментар