loading...

неделя, 18 декември 2022 г.

Имали натровени деца от държавна кухня в "Дружба" 1?

Синът ми яде от държавната кухня в кв. "Дружба" 1 след изяждането на въпросната кухня започна ходене по доктори първо в спешното отделение в болница "Токуда" да се установи,
защо детето не спира да плаче и гърчи от болка от там ни изпратиха на кръвни изследвания, дежурния педиатър видимо притеснен от резултатите ни изпрати директно в "Пирогов" на детски хирург да се изключи диагнозата остър корем и възпаление на апендикса, от там ни изпратиха на ехограф за да се изключи преплитане на червата. 

След като всички диагнози се изключиха ни изпратиха вкъщи с преписана свещичка за да се изходи при положение,че той не беше ходил само въпросния ден. Прибрахме се вкъщи детето продължаваше да се гърчи от болка сложихме обезболяваща свещичка и заспа. Повторихме изследванията и се оказа натравяне на кръвта. 

Искам да изкажа огромното си възмущение първо от докторите как е възможно с влошени изследвания да ме изпратят със свещичка вкъщи и да не диагностицират въпросното натравяне. Също така бих помолила, ако има майки от "Дружба" и вземали от въпросната кухня в близост до 4-то училище да ми кажат как са техните деца. 

П.С Поста е написан с цел да проверя дали има и други деца със същите симптоми, понеже има още две дечица с подобни симптоми яли от кухнята. Не е за да обвинявам кухнята, а за да проверя дали е голяма случайност и да търся причина другаде.

Габриела Тасева, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар