loading...

сряда, 9 март 2022 г.

Подготвя се строителство на нови сгради до "Цариградски комплекс"

В район "Искър" се проведено обществено обсъждане за проект за ПУП – изменение на план за регулация и застрояване за нов УПИ VIІ, поземлен имот с идентификатор 68134.4081.2048 от кв. 1, м. „Цариградско шосе – Караулката“ в район „Младост“ на Столична община.

На жителите на район „Искър“ са били представени транспортен анализ и анализ на влиянието върху ослънчаването на съседните съществуващи сгради в „Цариградски комплекс“ през всички месеци в годината.

Жителите на „Цариградски комплекс“ зададоха въпроси, свързани с обособяването на детски площадки в предвидения за изграждане комплекс и създаването на паркоместа, които да обезпечат нуждите на живеещите в него.

Проектът, както и анализите, изготвени по възлагане на инвеститора, които пряко касаят живущите в „Цариградски комплекс“ могат да се разгледат подробно на сайта на район "Искър".  Писмени становища, мнения и предложения по проекта могат да се депозират в срок до 21.03.2022 г. включително в деловодството на СО – район „Искър“ или чрез имейл на електронна поща info@raioniskar.bg.

Няма коментари :

Публикуване на коментар