Борис Цветков зачете празника на 150-то училище

Заедно с директорите на 65 ОУ и на Испанското училище бяхме официални гости и присъствахме на честването на 30-та годишнина от създаването на 150 Основно училище "Цар Симеон Първи" в жк Дружба 2.

Поздравления за всички учители, директори, служители създали, съхранили училището и продължаващи да обучават и възпитават нашите, дружбенски деца и да създават бъдещето на район Искър, Столична община и на България.
Пожелания за още много успехи и постигнати цели на всички учители, ученици и родители!

Скандално избрания за кмет на район Искър не присъства на тържеството и се скри от хората, повечето от които не го подкрепиха. Надявам се, поне да уважи на празника им дружбенци, които преобладаващо гласуваха за него (напр. на Банго Васил! Или поне на осмата година да започне да решава проблемите на хората от квартала: премахване на оградите и отчуждаване на частната собственост в парка около езерото и в парка до 108 СУ; възстановяване на пешеходното преминаване между Дружба 2 и Дружба 1 покрай Кауфланд, основен ремонт на ул. "Димитър Пешев", пускане на довеждащ транспорт от метростанциите до жилищните блокове с удобни маршрути, спирки, разписание и тарифна политика и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар