loading...

неделя, 15 септември 2019 г.

Общественият съвет на "Дружба" 2 подкрепя Борис Цветков за кмет на район "Искър"

Общественият съвет на "Дружба" 2 взе решение да подкрепи Борис Цветков за кмет на район "Искър" на предстоящите местни избори.
Цветков, който в момента е общински съветник активно и аргументирано се противопостави на опитите за ново строителство чрез протести, подписки, възражения пред общинската администрация и в съда. Той има и основна заслуга за изграждането на подземната пешеходна връзка от жк. „Дружба" 2 до метростанция 19.


Борис Цветков присъстав на всички протести свързани с липсата на пешеходен достъп между "Дружба" 2 и "Дружба" 1, честите спирания на тока, замърсяването на въздуха.

Благодарение на него се спаси от застрояване и двора на 68-мо училище. Беше предотрвратено и строителство върху градинката между блок №105 и 108-о училище в "Дружба" 1.


"Жителите на квартала ни ще имат възможността за активна роля във формулиране на приоритетите по политиките, които всекидневно засягат нашия начин на живот. Ние имаме уникалната възможност да бъдем лидери в изграждането на един по-добър и справедлив квартал. Ето защо се чувстваме длъжни да издигнем силна личност за кмет на район "Искър", като Борис Цветков, заяви Николай Петров от Обществения съвет на "Дружба" 2.

Няма коментари :

Публикуване на коментар