loading...

неделя, 23 април 2017 г.

Цвета Кирилова: Ще направим движение, което да обедини умовете на България (ВИДЕО)

Искаме да направим организация, която да извърши добро дело за България. През последните няколко години, Вие ме провокирахте да стана инициатор на организация или движения, която да обедини умовете на България. Това заяви Цвета Кирилова по време на среща на нейни съмишленици, която се проведе в Белоградчик.

"Да се хванем ръце за ръце и да направи всичко това, което политическата класа не успя или не пожела да направи. През тези години бях доста активна в социалните мрежи и медиите, правили сме общи срещи, на които сте ми казвали - Цвета, хайде да направим нещо. Сама обаче не мога да се справя и затова искам да помоля за Вашата помощ. Белоградчик е емблематично място. Белоградчишките скали са осмото чудо на България. Те ще ни дадат енергия, за да направим едно добро начинание за България", заяви Цвета Кирилова. 

Тя добави:
"Българи за България" ще обедини нашите сили, българите, които милеят за своята родина. Хората, които са надраснали чисто личните си интереси. Хора, които няма да ползват за своя изгода обществените ресурси. Може да обединим енергията си, за развитие на бъдещето на България. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар