loading...

четвъртък, 27 април 2017 г.

Дружбенци подкрепят Десислава Иванчева в борбата и със строителната мафия

Грозни нападки се сипят по кмета на район "Младост" - Десислава Иванчева. Въпреки, че тя лично във Фейсбук е поканила граждани на дискусия в местната администрация, някои от тях смятат, че е трябвало лично да бъдат уведомени за предстояща среща и то месеци по-рано. За разлика от кмета на район "Искър" Ивайло Цеков, то Десислава Иванчева не се крие от своите избиратели и е готова на открити дискусии с тях, и дори самата тя ги инициира.

Иванчева се стреми да ограничи до максимум строителните амбиции в "Младост", които вече взимат застрашителни размери. Огромна част от жителите на "Младост" е подкрепят, но винаги има и недоволни, които щедро коментират във Фейсбук.

Въпросът обаче не трябва да се свежда до това дали някой трябва лично да бъде поканен в желания от него срок, а в това да се решават конкретните проблеми на квартал "Младост". същите тези проблеми, които в пълна сила ги има в "Дружба" и останалите части на София.

Вместо заключение: Не забравяйте, че съединението прави силата. Стремете се към него, а не позволявайте да бъдете разделяни или пък личното Ви его да взима превес. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар