loading...

неделя, 6 юли 2014 г.

Ремонтите в София продължават

Снимка: Livenews
Продължават ремонтите по надлеза по бул. „Цариградско шосе“ над бул. „Г.М.Димитров“ и „Ботевградско шосе“. На 4-ти километър ще се изпълняват демонтажни работи на настилки, дилатационна фуга и парапет, изравнителен бетон, хидроизолация на скрита надлъжна фуга. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. За неделя е планирано и саниране на надлъжна фуга и бетонни работи за тротоарни конзоли.

На надлеза по бул. „Цариградско шосе“ над бул.“Ал. Малинов“ продължава полагането на изравнителен бетон по южното пътно платно и дейности по саниране. Днес на надлеза над бул. „Александър Малинов” ще се извършват бетонни работи по тротоарни конзоли и монтаж на въглеродни нишки.

По директното трасе на участъка от надлеза над „Г.М.Димитров до бул. „Йерусалим“ продължава санирането на тунела „Бриколаж”. Ще се правят пътни бордюри, насип върху подлез, ще се обработват пукнатини и ще се полага геокомпозит. Предвижда се да започне и полагане на асфалт за изравнителен пласт в участъка от подлеза до ул. “Йерусалим” и да се монтира бетонен борд и бетон фазер.

Всички строително-монтажни дейности, които са планирани в графика на изпълнителя, ще бъдат извършени при благоприятни атмосферни условия.

Въвеждат се промени в организацията на движение във връзка с ремонт на бул. „Ботевградско шосе” от ул. „Летоструй” до Софийския околовръстен път, включително прилежащите съоръжения – временна организация на движението за ремонт на южното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе” от ул. „Батареята” до Околовръстен път – Етап ІІІ.

Възстановяват се постоянните маршрути на автобусни линии 78 и 119.

От 08.00 часа на 7 юли до 24.00 часа на 31 юли се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе” между ул. „Батареята” и Околовръстен път. Движението ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе” в същия участък.

Автобусна линия 14 в посока с. Кривина да се движи по маршрута си по бул. „Ботевградско шосе” до разклона за Кремиковци и надясно по изградената връзка към с. Кривина и по маршрута си до гара Искър. В посока Автостанция Изток маршрутът е без промяна.

От 04.30 часа на 7 юли до 24.00 часа на 31 юли се измества съществуващата автобусна спирка „Кантона” с код 0788 в северното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе” (срещу съществуващото положение).

Няма коментари :

Публикуване на коментар