loading...

понеделник, 28 октомври 2013 г.

Бойко, слабичък ти е студентският протест

Някакси не е редно младежките клубове на БСП и ГЕРБ да се перчат един на друг във вузовете. Не е нито времето, нито мястото в университетите да се мерят партийните възможности. Някакси не е редно младежките клубове на БСП и ГЕРБ да се перчат един на друг във вузовете. Ясно е, че така наречената окупация е чисто партийно мероприятие на ГЕРБ.

Така например факултетът по журналистика на СУ бе окупиран от двама студенти, като единият бе от Стопанския факултет. Няма ентусиазъм сред студентите за окупация и това е повече от видно. При това положение остава варианта за платена партийна акция, която очевидно е подготвена от ГЕРБ.

БСП пък не закъсня със своя отговор. Партията столетница показа за пореден път, че курсът на партията е твърд и извади своите щурмови бригади, за да пробият окупацията. Да, успяха, а след това редовните протестиращи се намесиха, за да наклонят везните отново в полза на ГЕРБ.

Кой и какво печели от цялата работа? Печели ГЕРБ, а всички останали губят. Хората искат промяна, но след БСП-ДПС и Атака, следва ГЕРБ, а хората вече показаха, че не искат партията на Бойко. Когато искаш промяна е необходимо да кажеш, какво следва след нея, а никой не смее да каже, че ГЕРБ ще се завърне на власт.

Нещо, като нищо са тези студентски окупации! Иска се оставка, но тя какви студентски проблеми ще реше, не е ясно! Какво би променило едно ново правителство водено от ГЕРБ? Какво трябва да се промени, за да се случи нещо ново в държавата? Няма отговор на тези въпроси, което подсказва, че става дума за платена партийна акция, а не за студентски бунтове.

LIVENEWS.BG / Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар