loading...

неделя, 23 декември 2012 г.

Магазин в “Дружба” 2 нарушава куп разпоредби

Входът на магазина “Джъмбо” в Дружба 2 трябва да е от "Цариградско шосе", но отвориха огражденията си от към квартала - и за строителните машини, и за клиенти - така създадоха много затруднения и задръствания на градския транспорт и жителите на малката уличка и кръстовището, сигнализираха живеещи в района столичани. Шофьорите се карат за места и има пътни произшествия, а също и грешно поставени задължителни знаци, за което живущите в квартала нееднократно алармираха в Общината, а и протестираха срещу нарушенията, но там си затваряха очите за всичко.

Преди глобяваха за паркиране по тревни площи и тротоари, но сега 3 седмици, откакто магазинът е открит без да е завършен, паркингът му не работи, а зелените площи и тротоарите в квартала са пълни с коли на клиенти.

Живущите там няма къде да си паркират колите, да не говорим за отнесените глоби преди това, докато за сегашното положение никой не се притеснява. Магазинът е пуснат за работа с клиенти без паркинг и не се спазва задължението да няма от към тази уличка движение на коли, клиенти и камиони, а да е от страната на булеварда!

Късно започнаха строежа си собствениците - края на август, а колчетата забиха през март. През последните 2 месеца работят денонощно и през нощта в квартала хората не могат да спят.

Постепенно прехвърлиха цялата си дейност – строителна техника и движението й, също и клиентска на малката уличка и създадоха много проблеми на транспорта, автобусите, хигиената - калта от строежа се пренесе на улицата от камионите и багерите им. Най-лошото е, че от Общината им разрешават всички тези и други нарушения.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар